bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,431.26 0.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.97 0.13%
bnb
BNB (BNB) $ 612.83 0.76%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52514 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470913 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150384 0.44%

Ripple’ın Blockchain Teknolojisi, CIBC Tarafından Kullanılıyor

ripplein blockchain teknolojisi cibc bankasi tarafindan kullanilacak 2

CryptoLaw kurucusu John Deaton, Ripple’ın Blockchain teknolojisinin şu anda Kanada’nın en iyi bankası CIBC tarafından sınır ötesi ödemeler için kullanıldığı açıkladı.

Ripple’ın Blockchain Teknolojisi, CIBC’nin Sınır Ötesi İşlemlerinde Kullanılacak

Avustralya’nın en büyük dört bankasından biri olan Ripple’ın ortağı NAB, web sitesinde Ripple’ın Blockchain ağ teknolojisini kullanarak Kanada’nın CIBC’si ile ortaklık yaptığını belirtti. CIBC, 11 milyon kişisel bankacılık ve ticari müşterisi olan, Kanada merkezli lider bir küresel finans kuruluşu olduğunu belirtmekte fayda var.

CryptoLaw kurucusu John Deaton konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

CIBC ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz ve bankalarımız arasındaki uluslararası ödeme transferlerini bir kavram kanıtı olarak tamamlamak için Ripple’ın blok zinciri teknolojisini kullanma konusunda zaten onlarla ortaklık kurduk. Teknolojinin yalnızca teslim etme potansiyeline sahip olduğuna inanıyoruz. Gerçek zamanlı uluslararası ödemeler değil, aynı zamanda ödeme sistemlerimizin güvenliğini ve verimliliğini artırdı, bu nedenle bu önemli bir iş.

Ayrıca RippleNet ağı, 2021’i 10 milyar doların üzerinde bir ödeme hacmi çalıştırma oranıyla tamamladı. Kasım ayında Ripple, işletmelerin bir dizi ticaret yerine sorunsuz bir şekilde erişmesini sağlayacak bir likidite merkezi başlatma planını duyurdu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala