bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,508.28 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.50 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 603.84 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 144.39 0.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524443 1.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472322 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150126 0.30%

Ripple Güneş Enerjisi Projelerini Destekleyecek

ripple güneş enerjisi

Ripple, ABD genelinde güneş enerjisi işletmelerini finanse ederek, kripto varlık endüstrisini daha yeşil hale getirmeyi amaçlıyor. Ripple, kripto endüstrisinin karbon ayak izini azaltmak İçin Güneş Enerjisi Projelerini destekleyecek.

Blockchain şirketi Ripple, Lincoln merkezli finansal hizmetler şirketi olan Nelnet ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu ortaklık çerçevesinde, Amerikan güneş enerjisi projelerine fon sağlamak için şirketin yenilenebilir enerji iş bölümüne 44 milyon dolar ortaklaşa yatırım yapacak.

Ayrıca Ripple’ın sosyal etki başkanı Ken Weber, endüstrinin karbon ayak izini küçültmenin temel önceliklerden biri olması gerektiğini söylüyor:

Temiz bir enerji geleceğini garanti etmek, yalnızca gelecekteki ekonomik büyümeyi sağlamak için değil, aynı zamanda daha sürdürülebilir bir dünya sağlamak için her sektörde büyük bir önceliktir. Kripto para birimlerinin ve blok zincirinin benimsenmesi büyümeye devam ederken, teknolojinin gelecekteki finansal sistemlerimizi destekleyeceği açıktır.

ripple kripto para endustrisini yesil hale getirmeyi hedefliyor 2

Ripple Güneş Enerjisi Girişimlerini Finanse Edecek

Ripple tarafından finanse edilen projelerin 1,5 milyon biyometrik tondan fazla CO2 sera emisyonunu dengelemesi bekleniyor. Nelnet aynı zamanda büyük ölçüde öğrenci kredisi endüstrisine bağlı olan işini daha da çeşitlendirmek için Haziran 2020’de iş geliştiricilere hizmet sunmaya başladı. Güneş enerjisi girişimlerini 2018’de finanse etmeye başladı.

Ripple ayrıca, uzayda iklim konusunda en bilinçli şirketlerden biri oldu. Nisan ayı başlarında Consensys ve CoinShares ile birlikte Kripto İklim Anlaşmasının bir parçası olmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala