bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,066.17 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.43 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 603.53 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.66 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524503 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467187 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14967 1.90%

Ready Games, Web3 ve NFT’leri Mobil Cihazlara Getiriyor

ready games web3 ve nftleri mobil cihazlara getiriyor

Şirketlerin NFT ve Web3’e olan ilgileri artmaya devam ediyor. Şirketler blockchain yenilikleri için yatırım yapmaya devam ederken Ready Games, Web3 endüstrisine giriş yaptığını açıkladı.

Ready Games Web3 ve NFT’leri iOS ve Android’e Getiriyor

Ready Games tarafından yapılan açıklamada, iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlara mobil blockchain oyunları ve NFT’leri getirmek için çalışmalara başlandığı belirtildi. Konu hakkında açıklama yapan Ready CEO’su David Bennahum şunları söyledi:

Bir oyuncu olarak, oyun geliştiricilerine blockchain üzerinde entegrasyonu sağlamak için yeni araçlar ve belirteçler sunacak olmaktan heyecan duyuyorum. Web3’ün karmaşık yapısını en basit hale getirecek araçlarımızla birlikte oyun geliştiricilerinin neler üreteceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.

ready games web3 ve nftleri mobil cihazlara getiriyor 2

Ready Games her ne kadar Web3’e adım attığını açıklamış olsa da Apple ve Google’ın cihazlarında blockchain ve NFT içerikleri oyunlara henüz sıcak bakmadığını hatırlatmamızda yarar var. Web3 için oyun geliştirme erişimini herkes için sunmayı planlayan Ready Games, yeni çalışmalarıyla oyun geliştiricilerinin daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyor.

Konu hakkında açıklama yapan şirket yetkilisi Christina Macedo, Web2 oyunlarının Web3’e geçirilmesi için oyun geliştiricilerine yardımcı olmayı sürdüreceklerini ve geliştiricilerin yeni oyunlarının Apple ve Google’ın uygulama mağazalarına uyum süreçlerinde de yardımcı olacaklarını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala