bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,988.14 0.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.96 0.49%
bnb
BNB (BNB) $ 603.90 1.99%
solana
Solana (SOL) $ 143.79 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525009 0.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466552 1.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149578 1.75%

Peter Schiff, Altcoin Piyasasını Değerlendirdi

peter schiff altcoin piyasasini degerlendirdi

SchiffGold Başkanı Peter Schiff, kripto varlık sektörünün son durumunu ve altcoin piyasasını değerlendirdi. Peter Schiff, Bitcoin ve genel olarak altcoin piyasasını yorumladığı bir tweet paylaştı. Schiff yaptığı paylaşımda, mevcut arzın, piyasadaki talepten önemli ölçüde daha yüksek olduğunu dile getirdi.

Schiff, mayıs ayında piyasaya sunulan yüzde 15 ile yüzde 20’lik düzeltmeye değinerek arzın, talebi bastırdığında fiyatların neredeyse bir gecede patlayabileceğini söyledi. Piyasadaki son düzeltmeler esnasında hem Bitcoin hem de altcoinler yüzde 5 ve yüzde 10 arasında büyük bir düzeltme ile karşı karşıya kaldılar.

Schiff’in Bitcoin Yorumu

Schiff, Bitcoin’in hareketleri yorumladı. Ayrıca, finansal sistemlerden, maliyetlerini ve gecikmeyi kaldırma potansiyelinden bahsedilen yorumlara yanıt veren Schiff, şunları söyledi:

Bitcoin’in kaldıracağı tek şey, onu satın alacak kadar aptal insanların cebinden çıkan paradır.

Daha önce Schiff, Bitcoin’in hedge varlık olarak altının yerini almasını desteklediğini söylemişti. Euro Pacific Capital CEO’suna göre, Bitcoin yeni bir popüler hedge varlığı olması halinde, altında daha az satış baskısı olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala