bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

Netflix Çalışanı Konopasek, Shiba Inu’nun Metaverse Ekibine Katıldı

netflix calisani konopasek shiba inunun metaverse ekibine katildi

Farklı sektörden birçok kişi, adım adım kripto para dünyasına girmeye başladı. Finans sektörünün yanı sıra eğlence sektörü de kripto paralara epey ilgili. Beş yıldan fazla bir süredir Netflix’in prodüksiyon yönetim ekibinde çalışan Brandie Konopasek, Shiba Inu’nun metaverse ekibine katıldığını duyurdu.

Brandie Konopasek, Shiba Inu’nun Metaverse Ekibine Katıldı

Beş yıldan fazla bir süredir Netflix‘in post prodüksiyon yönetim ekibinde çalışan Brandie Konopasek, Shiba Inu’nun metaverse ekibine katıldı.

Eğlence sektörünün emektarı Brandie Konopasek, Netflix’e katılmadan önce medya ve eğlence şirketi Technicolor’da dijital yapımcı olarak beş yıl görev yapmıştı. 15 yılı aşkın süredir eğlence sektöründe çalışan Konopasek, bu kez Shiba Inu’nun metaverse ekibine katıldı.

netflix calisani konopasek shiba inunun metaverse ekibine katildi

Konopasek, Shiba Inu ekibiyle tanışmanın heyecan verici bir deneyim olduğunu belirtiyor. Projenin arkasındaki topluluğun nefes kesici bir vizyona sahip olduğunu da sözlerine ekliyor.

Shiba Inu ekibi, Decentraland gibi projelerle rekabet etmeyi amaçlayan, çok beklenen metaverse projesini mart ayında tanıttı.

Mayıs ayı sonlarında Shiba Inu, metaverse projesini marka ortaklıklarıyla desteklemek için eski Technicolor yöneticisi Marcie Jastrow’u ekibine katmıştı.

Ayrıca hatırlatacak olursak, geçtiğimiz ağustos ayında Shiba Inu ekibi, yeni GameFi projesi “Shiba Eternity”yi duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala