bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 3.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.34 2.73%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.34 5.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526157 3.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475055 5.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150988 5.65%

Shiba Inu’dan Yeni Mobil Oyun: Shiba Eternity

Shiba Inudan Yeni Oyun Shiba Eternity

Popüler meme token Shiba Inu (SHIB) yeni projeler ile marka değerini yükseltme çalışmalarına devam ederken yeni bir proje daha geldi. Son dönemde NFT ve metaverse alanında adımlar atan Shiba Inu ekibi, son olarak yeni GameFi projesi “Shiba Eternity”yi duyurdu.

Shiba Inu Merakla Beklenen Oyununu Açıkladı: Shiba Eternity

Shiba Inu çok da uzak olmayan bir geçmişte metaverse projesi Shiberse‘ü duyurmuş ve büyük ilgi görmüştü. Hızlı bir şekilde proje tanıtım politikası izleyen geliştirici ekip bu konuda yeni ortaklıklar da yapıyor. Shiba Inu’nun geliştirici ekibi olan Melbourne, Avustralya’da bulunan bir video oyunu geliştiricisi olan PlaySide Studios ile çalışmalar yürütüyor. Geçtiğimiz hafta, Shiba Inu geliştiricileri, resmi duyuru öncesinde kripto para biriminin resmi Twitter hesabında bir teaser yayınlamış ve merak uyandırmıştı.

Bu paylaşımın ardından proje duyuruldu. Bir mobil oyun olan Shiba Eternity, App Store ve Google Play üzerinden yayına girilecek. Twitter üzerinden paylaşılan bilgilere göre bir CCG (kart oyunu) oyunu olan Shiba Eternity hakkında çok fazla detay paylaşılmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala