bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Meta, Threads’e yeni şeyler eklemeyi planlıyor

meta threadse yeni seyler eklemeyi planliyor

Meta Platforms CEO’su Mark Zuckerberg, Twitter (yeni adıyla X) alternatifi yeni uygulamaları Threads‘in büyük lansmanının ardından kullanıcıların yarısından fazlasını kaybettiğini belirtti. Kullanıcıların elde tutma oranını artırmak için yöneticiler, uygulamaya yeni özellikler eklemeye odaklanacaklarını açıkladılar.

Meta, Threads Uygulamasındaki Girişlerin Önüne Geçmeyi Hedefliyor

Kısa bir süre önce açıklama yapan Meta Platforms CEO’su Mark Zuckerberg, yeni Twitter alternatifi uygulamaları Threads’in ses getiren lansmanından sonraki haftalarda kullanıcılarının yarısından fazlasını kaybettikten sonra, yöneticilerin uygulamanın kullanıcıları elde tutma oranını yükseltmeye çalıştığını belirtti.

Zuckerberg, metin tabanlı uygulamada kullanıcıların elde tutma oranının beklentilerden daha iyi olduğunu ancak “mükemmeliyetin” hala yakalanamadığını ifade etti. Zuckerberg açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Gerçekten, eğer 100 milyondan fazla kişi kaydolduysa, ideal olarak hepsinin ya da en azından yarısının bizimle kalmasını isterdik. Ancak bu noktaya henüz ulaşamadık.

Son olarak Zuckerberg, kullanıcı kaybını “normal” bir durum olarak nitelendirdi ve masaüstü sürümü ve arama işlevi gibi ek özelliklerin uygulamaya dahil edilmesi ile kullanıcıların elde tutma oranının artacağını umduğunu ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala