bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,451.46 2.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,969.50 2.38%
bnb
BNB (BNB) $ 586.23 0.85%
solana
Solana (SOL) $ 141.33 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518354 2.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457675 2.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142848 6.05%

Elon Musk vs Mark Zuckerberg Kavgası Kızışıyor! | Threads Başardı mı?

Kripto dünyasında yaşanan önemli gelişmelerin ele alındığı Kripto Bülten’in yeni bölümü yayınlandı. Kripto Bülten’in yeni bölümünde teknoloji devi şirketlerin başarılı CEO’ları olan Elon Musk ve Mark Zuckerberg’kavgası ve Martk Zuckerberg tarafından Twitter’a rakip olarak duyurulan Threads ele alındı.

Kripto Bülten’in Son Bölümünde Neler Konuşuldu?

Kripto Bülten’in yeni bölümünde son zamanların en çok konuşulan sosyal medya uygulaması Threads’i anlattık. Threads nedir? Meta, Threads ile başarılı oldu mu? Twitter tarih mi oluyor? Threads coin nedir? Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman olacak? gibi sorular cevaplandı.

Bilindiği üzere sosyal medya platformu Twitter’ı satın alan Elon Musk, bu satın alımla birlikte Twitter’ı en etkili şekilde kullanan isimler arasına girmişti. Twitter paylaşımlarında pek çok konu hakkında fikirlerini belirten Elon Musk’ın bu tavrı bazı isimleri rahatsız etmişti. Özellikle geçtiğimiz haftalarda Twitter’da yaşanan çöküşün sonrasında Twitter’ın kullanıcılarına bazı kısıtlamalar getirmesi, Elon Musk’a yönelik eleştirileri de artırdı. Bu noktada Facebook, WhatsApp ve Instagram gibi şirketlerin çatı şirketi olan Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg ile Elon Musk bir kavgaya tutuşmuş ve ikili arasında bir kafes dövüşü iddiaları ortaya atıldı.

Bu durum özellikle Meta’nın Twitter rakibi uygulaması olan Threads’i duyurmasıyla daha da kızıştı. Tüm bu gelişmeleri ve çok daha fazlasını Kripto Bülten’in son bölümünde bulabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala