bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Pepe Coin yeniden yükselecek mi? Pepe hakkında tüm bilmeniz gerekenler 

Öncelikle meme’ler internet geyiği olarak bilinir ve kripto sektöründe olması da şaşırtıcı değil. Birçok coin, sorunlara çözüm getirmeyi amaçlarken memecoin’ler popülerleşmeye ve viral olmaya odaklanır. Pepe dışında, Dogecoin, Shiba ve. Floki gibi popüler diğer memecoin’ler de yer alıyor. Kripto para piyasasındaki en son memecoin trendi ise “Pepe the Frog” adlı internet meme’inden esinlenen PEPE. Kripto Bülten, Melis Sarı’nın sunumuyla sizlerle. 

Pepe the Frog hakkında biraz bilgi vermek gerekirse bu ünlü internet meme’i karikatürist Matt Furie tarafından yaratılmış bir çizgi karakterdir. Ama PepeCoin’in Matt Furie ile hiçbir ilişkisi yok. Aksine bu token’ın amacı herkesin sevdiği bu meme karakterine saygı göstermek. 

Pepe Coin yükselecek mi? 

Yalnız her Coin’de olduğu gibi PEPE’nin de riskleri ve zorlukları var. Fiyat dalgalanmarına müsait o yüzden fiyatı değişkenlik gösterebilir. Kripto para topluluğunda bir deyim vardır; 

“Kripto para fiyatları merdivenden çıkar gibi yükselir, asansör çökermişçesine düşer.” Diye. İşte özetle durum böyle. Şu anda PEPE, SHIB, DOGE, FLOKI ve diğer popüler memecoin’lere rakip olarak gösteriliyor. Ancak DOGE ve diğerleri gibi PEPE’nin de başarıya ulaşıp kripto para sektöründe tutunup tutunamayacağını yalnızca zaman gösterecek.

Daha fazlası için BTCHaber TV’yi takip edebilirsiniz. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Melis Sarı

5 Ağustos 1997 yılında Moskova’da doğdu. Öğrenim hayatına İstanbul’da başlayıp 2014 yılında Fenerbahçe Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Üniversiteyi İstanbul Bilgi Üniversitesi Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümünde okudu ve 2020 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca kamera önü eğitimleri alarak 2019 yılında Başkent İletişim’de Diksiyon dersleri almaya başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala