bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,794.09 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.61 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 598.33 0.87%
solana
Solana (SOL) $ 141.88 1.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519128 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466061 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148194 0.35%

Mark Cuban: İnsanlar Bitcoin Yerine Dogecoin Tercih Ediyor

mark cuban insanlar bitcoin yerine dogecoin tercih ediyor

Dallas Mavericks ekibinin yöneticisi, yatırımcı ve milyarder Mark Cuban, insanların her ay binlerce dolar değerinde Mavericks ürünleri satın almak için Dogecoin kullandığını dile getirdi. Ayrıca, bu kripto varlığın artık daha fazla alanda kullanıldığını kabul etmek gerekiyor.

Milyarder Cuban, FOX Business’a yakın zamanda verdiği bir röportajda tüm kripto varlıkların farklı olduğuna ve farklı faydaları olabileceğine değindi. Altından daha iyi olan Bitcoin’i de bir değer deposu ve harika bir alternatif olarak nitelendirdi.

Ayrıca Cuban açıklamalarında, akıllı sözleşmeler, sağladığı güvenlik ve dağıtılmış yönetim sunma yetenekleri ile ilgili olarak Ethereum’u da övdü. Bunun yanında DeFi ve NFT’lerden de bahsetti.

mark cuban insanlar bitcoin yerine dogecoin tercih ediyor 2

Mark Cuban, Birçok İnsanın DOGE Kullanmayı Tercih Ettiğini Düşünüyor

Mark Cuban ayrıca insanların Dallas Mavericks online mağazasından ürün veya bilet satın alırken, ödeme yapmak için DOGE kullanmayı tercih ettiğini paylaştı.

İnsanların gerçekten kayda değer bir varlık olduğu için Bitcoin ile ödeme yapmayı tercih etmediğini vurguladı.

Mavericks online mağazası, sezon dışında her ay Dogecoin’den binlerce ve binlerce dolar kazanıyor. Bunun nedeni Dogecoin fiyatının çok fazla değer kazanmaması, bu nedenle insanların onu bir değer deposu olarak kullanmıyor olmaları.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala