bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,447.27 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.33 0.59%
bnb
BNB (BNB) $ 604.10 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524619 1.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471761 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15041 0.19%

Kripto Para Dünyasında Bu Hafta Neler Yaşandı? (13-20 Mart)

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 13 20 mart 4

Bu hafta kripto para dünyasında birçok önemli gelişme yaşandı. Bizde bu hafta kripto para dünyasında neler yaşandı sizler için derledik.

Rusya Çatışması Gümüşü Nasıl Etkiler?

BTCHaber yazarlarından İslam Memiş Rusya-Ukrayna arasındaki çatışmalar ortasında gümüşü ele aldı.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 13 20 mart 4 1

İslam Memiş yazısında şunları söyledi:

Rusya-Ukrayna çalışması ile değerli metallerde yeni zirveler gördük. Normal olarak tüm endüstriyel metaller de bu süreçten yükseliş yönünde nasibini aldı. Geride bıraktığımız haftada gümüş, 27 dolar seviyesine yaklaşarak 8 ayın zirvesini test etti. Yeterli mi? Hayır. Çünkü yükselişi destekleyen yeni sorunlar ortaya çıktı.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Resmi Olarak Yalanlanmadıkça

BTCHbaer yazarlarından Erkan Öz geçtiğimiz hafta “Resmi Olarak Yalanlanmadıkça” adlı bir yazı yayımladı.

Erkan Öz yazısında şu ifadelere yer verdi:

2008 Krizi öncesinde zamanın ABD Merkez Bankası başkanı Ben Bernanke TV’de canlı yayında defalarca konut fiyatlarının düşmeyeceğini ve bir emlak krizi olmayacağını söyledi. Sonuç: Tarihin en büyük emlak çöküşü gerçekleşti. Neredeyse tüm dünya finans sistemi yıkılıyordu. Fed deli gibi para basarak ‘dünyayı kurtardı’.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Apple’ın Kurucu Ortağı Steve Wozniak’tan Bitcoin Tahmini

Teknoloji devi Apple’ın kurucu ortağı olan Steve Wozniak, Bitcoin’e olan desteğini sürdürüyor. Kısa süre önce Business Insider ile yaptığı bir röportajda, Bitcoin’in altında yatan mekanikleri öven Wozniak bu kez de Bitcoin fiyatı için bir tahminde bulundu.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 13 20 mart 3

Apple kurucu ortağı Steve Wozniak, Bitcoin fiyatı için 100.000 dolar tahmini yaptı. “Bunu tüm ilgiden gerçekten hissediyorum” diyen Wozniak, kripto para birimlerine olan ilginin de altını çizdi. 

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Ukrayna’nın Talebine Tether’den Yanıt Geldi

Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov, attığı tweet ile şirketin Ruslarla olan tüm anlaşmalarını durdurmasını istedi. Fedorov, tweetinde hem Tether’i hem de şirketin baş teknoloji sorumlusu Paolo Ardoino’yu etiketledi.

tether Polkadot 1 Kopya

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Ripple-SEC Davasındaki Gelişme, XRP’yi Harekete Geçirdi

Amerika Birleşik Devletleri Bölge Yargıcı Yargıç Analisa Torres, SEC’in Ripple’ın adil uyarı savunmasını kaldırma hareketini reddetti. Bu karar ile Blockchain devi Ripple, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) karşısında bir başarı daha elde etti.

xrp

Yakın tarihli bir duruşmada yargıç, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) adil bir savunma peşinde koşarak yasağı talebini reddetti. Ripple’ın mahkemede savunmasıyla aynı zamanda, fiyatında artış yaşandı.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala