bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,992.15 3.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.52 4.81%
bnb
BNB (BNB) $ 610.42 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 145.36 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520581 4.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470517 5.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150359 7.81%

Ripple-SEC Davasındaki Gelişme, XRP’yi Harekete Geçirdi

ripple sec davasindaki gelisme xrpyi harekete gecirdi

Amerika Birleşik Devletleri Bölge Yargıcı Yargıç Analisa Torres, SEC’in Ripple’ın adil uyarı savunmasını kaldırma hareketini reddetti. Bu karar ile Blockchain devi Ripple, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) karşısında bir başarı daha elde etti.

Ripple-SEC Davasındaki Yeni Gelişme XRP’yi Etkiledi

Yakın tarihli bir duruşmada yargıç, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) adil bir savunma peşinde koşarak yasağı talebini reddetti. Ripple’ın mahkemede savunmasıyla aynı zamanda, fiyatında artış yaşandı.

Ripple CEO’su bu olumlu gelişmeyi Garlinghouse da haberi Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Ayrıca Garlinghouse konu hakkında yaptığı açıklamada gelişmeyi büyük bir başarı olarak nitelendirdi.

ripple sec davasindaki gelisme xrpyi harekete gecirdi 2

Bilindiğimiz üzere Ripple, SEC’nin XRP’yi bir menkul kıymet olarak değerlendirmek için yeterli bildirimde bulunmadığını söylüyordu. SEC, Ripple’ın adil bildirim savunmasını engellemeye çalışırken hakim Analisa Torres, SEC’in Ripple’ın “Adil Bildirim Savunması” kullanmasını engelleme hareketini reddetti. 

Son olarak belirtmek gerekirse söz konusu Ripple-SEC davasındaki olumlu gelişmenin ardından XRP işlem gördüğü 0.72 dolar seviyesinden, 0.84 dolar seviyesine kadar yükseldi. Haberin yazımı esnasında ise XRP, CoinMarketCap’te 0.7861 dolardan işlem gördüğünü belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala