bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,998.88 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.29 1.26%
bnb
BNB (BNB) $ 588.71 1.50%
solana
Solana (SOL) $ 137.86 3.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516687 0.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457409 1.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14584 1.36%

Kripto madencisi Phoenix, halka arza hazırlanıyor

Kripto madencisi Phoenix halka arza hazirlaniyor222

Kripto madencilik donanımları üreticisi Phoenix Technology, BAE’de halka arza hazırlanıyor. Şirketin halka arz süreci için görüşmeler yaptığı ifade edildi. Halka arzın takvimi ve büyüklüğü gibi detayların henüz belli olmadığı aktarıldı.

Kripto madencisi Phoenix halka arza hazirlaniyor2

Phoenix’ten halka arz görüşmesi

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli kripto madencilik şirketi Phoenix‘in halka arz için görüşmeler yaptığı belirtildi. Halka arzın henüz netlik kazanmadığı ifade edildi.

Şirketin 2 milyar dolar ile Orta Doğu’nun en büyük madencilik tesislerinden birini geliştiriyor. Phoenix, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’de çeşitli teknolojik donanım üreticilerinin dağıtım haklarını elinde bulunduruyor. BAE merkezli şirket, 2021 yılında kapasite artırımı için 650 milyon dolarlık anlaşma imzalamıştı.

BAE, son dönemlerde kripto şirketlerinin ilgi odağı haline gelen ülkeler arasında yer alıyor. BAE’nin en yüksek nüfuslu emirliği Dubai, kripto varlık düzenleme kurumu oluşturmuştu. Binance, OKX ve Bybit gibi sektörün büyük şirketleri ülkede merkez kurma kararı almıştı. BAE, lisans ile ilgili çalışmalarını da hızlandırmıştı. Ülkenin en büyük yerel borsalardan biri olan BitOasis‘in lisansı bu çerçevede iptal edilmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala