bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,476.01 0.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.30 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 599.11 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 142.60 3.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520502 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465885 1.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14807 2.13%

Kripto Dünyasında Haftanın Yükselenleri

Kripto Dünyasinda Haftanin Yükselenleri

Kripto para sektöründe oldukça aktif bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Bir taraftan yeni düzenleme açıklamaları, diğer taraftan iflas açıklayan şirketler derken sektör olarak oldukça kritik bir döneme girdik. Bu noktada lider kripto Bitcoin‘in (BTC) yeniden 23.000 doların üzerine çıkması ile birlikte altcoin’lerde de önemli bir artış gördük. Bu artıştan en çok etkilenenler ise yatırımcısının yüzünü güldürdü. Gelin kripto dünyasında haftanın yükselenleri hangisi inceleyelim. Öncelikle:

Haftanın Yıldızı: Ethereum Classic (ETC)

ETC

Ethereum Classic (ETC) bu hafta oldukça hızlı bir yükseliş yaşadı. Özellikle 14.76 dolardan 27.64 dolara kadar çıkan ETC, yüzde 78’lik bir atışla yatırımcısının yüzünü güldürdü.

BTG

Bitcoin Gold (BTG): Yüzde 44 Artış

Kripto paralar arasında her ne kadar çok sık gündeme gelmese de yaşadığı artışlarla birlikte yatırımcıları kendisine çekmiş durumda. Özellikle Cuma günü yaşadığı anlık atış sonrası dikkatleri üzerine çeken BTG, 17.58 dolarlık fiyatını hızlı bir şekilde 25 dolar bandına kadar çıkarmayı başardı.

APE

ApeCoin (APE): Yüzde 40 Artış

ApeCoin (APE) arkasındaki geliştirici ekip Yuga Labs’in yeni metavese projesi OtherSide’ın başarısı ile birlikte yükselişini sürdürüyor. Özellikle son dönemde düzenlediği etkinliklerle topluluklar tarafından da güzel tepkiler alan proje, yerel token fiyatına da oldukça etki etmiş durumda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala