bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

JPMorgan: Çin’in Metaverse Pazarı 100 Milyar Doların Üzerine Çıkabilir

jpmorgan cinin metaverse pazari 100 milyar dolarin uzerine cikabilir

Metaverse evreni tüm hızıyla gelişimini sürdürürken Çin başta olmak üzere birçok ülke bu alanda çalışmalar yürütmeye devam ediyor. ABD merkezli en büyük finans kuruluşlarından birisi olan JPMorgan, Çin’in metaverse pazarının 100 milyar doların üzerine çıkabileceğini aktardı.

JPMorgan’a Göre, Çin’in Metaverse Pazarı Büyüyecek

JPMorgan’dan analistler, Çin’de metaverse oyun pazarının patlayabileceğini ifade ediyor. JPMorgan analistleri, Çin’de kripto mevzuatının getirdiği mevcut sınırlamalara rağmen, sektörde büyük bir patlama olasılığı olduğunu belirtiyor.

jpmorgan cinin metaverse pazari 100 milyar dolarin uzerine cikabilir

Konuya ilişkin yayımlanan raporda şu ifadeler belirtiliyor:

Son 5-10 yılda mobil internet ve yapay zekanın gelişimi, bir şirketin teknoloji ekosisteminin bölümündeki rekabet avantajının, hissedarlar için uzun vadeli değer yaratmayı belirlemede, şirketin ekosistemin hangi bölümünde faaliyet gösterdiğinden daha önemli olduğunu göstermektedir.

Birçok geleneksel oyun şirketinin şimdiden girmeye çalıştığı metaverse oyun pazarının değerinin neredeyse üç katına çıkarak 44 milyar dolardan 131 milyar dolara büyüyeceği bildiriliyor.

Rapora göre, işletmeler ve hizmetler Çin’deki metaverse pazarının büyümesinin büyük bir parçası olacak. Metaverse ile ilgili fiziksel aktivitelerin dijitalleştirilmesi daha da fazla olacak.

Son olarak yayımlanan bir rapora göre 2030 yılına geldiğimizde metaverse’ün 679 milyar dolarlık bir hacme ulaşması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala