bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,845.30 3.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,918.05 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 583.68 1.35%
solana
Solana (SOL) $ 144.57 5.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504024 2.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447796 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144595 3.83%

Horizon Worlds, Fransa ve İspanya’da Kullanılabiliyor

horizon worlds fransa ve ispanyada kullanilabiliyor

Facebook, WhatsApp ve Instagram’ın sahibi olan Meta’nın metaverse projesi Horizon Worlds Avrupa’da genişlemeye devam ediyor. Meta tarafından yapılan açıklamada, Horizon Worlds’ün Fransa ve İspanya’da kullanıma sunulduğu açıklandı.

Fransa ve İspanya’da Horizon Worlds Artık Kullanılabilir

Meta, metaverse ayak izini genişletmeye devam ediyor. Metaverse için sosyal platformunu geliştirmek isteyen Meta, Horizon Worlds’ü Fransa ve İspanya’da hizmete soktu. Horizon Worlds hali hazırda ABD, Kanada ve İngiltere dahil olmak üzere üç pazar üzerinde hizmet veriyor. Bir Facebook paylaşımında Facebook’un kurucusu ve Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg, çekici olmayan bir fotoğrafla lansmanı duyurdu ve platformu daha fazla ülkede hizmete sunacaklarını belirtti.

horizon worlds fransa ve ispanyada kullanilabiliyor 2

Horizon Worlds, geçtiğimiz yıl ABD ve Kanada’da 18 yaş üstü tüm kullanıcılar için hizmete alınmıştı. Horizon Worlds Haziran 2022’de İngiltere’de hizmet vermeye başlamıştı. Şirket, Nisan 2022’de kullanıcıların bir VR başlığına sahip olmadan metaverse deneyimleri için bir web sürümü üzerinde de çalıştığını açıklamıştı. Son birkaç ay içinde Horizon Worlds platformunda sesli sohbet için kontroller ve avatarlara çeşitli özellikler eklendi. Pek çok sanal dünyadan oluşan bir metaverse oluşturma vizyonuna sahip Meta tarafından sunulan Horizon Worlds, şirketin VR sosyal uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Şirket kullanıcıların metaverse alanında arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmelerini ve hatta uygulama içi ürünlerle para harcamasını istiyor olsa da Meta bu hedefleri başarmaktan hala çok uzak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala