bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,710.07 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,303.64 5.93%
bnb
BNB (BNB) $ 601.26 1.09%
solana
Solana (SOL) $ 142.25 4.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520266 1.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471645 3.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148672 2.46%

Güney Koreli finans devinden Polygon ile anlaşma

Credit Suisse destekli Taurustan Polygon Adimi2

Güney Koreli finans devi Mirae Asset Securities, tokenize menkul kıymetler ağı geliştirmek için Polygon Labs ile anlaştı. 500 milyar dolarlık varlık yöneten şirket, Web3’ün yaygınlaşması için çalışmalarını sürdürecek.

polygon labsin yeni ceosu belli oldu

Mirae Asset ile Polygon’dan iş birliği

Mirae Asset Securities, tokenize edilmiş menkul kıymetler ağı geliştirmek için Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon Labs ile iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında Web3 teknolojilerinin benimsenmesinin hızlandırılması üzerinde çalışılacak.

Güney Kore’nin en büyük finans grubu Mirae Asset, 500 milyon doların üzerinde varlığı yönetiyor. Şirketten yapılan açıklamada, Polygon Labs’in Mirae Asset Security Token Çalışma Grubu’nda teknik danışman olacağı belirtildi. Şirketin tokenize menkul kıymet ihracı, takas ve dağıtım altyapısı üzerinde çalıştığı aktarıldı. Grup, Linger Studio ve Coin Plug gibi başka şirketleri de kapsıyor.

Mirae Asset Securities Dijital Varlıklar Bölümü Başkanı Ahn In-sung, “Polygon Labs, Web3’ün tüm yönlerinde yenilikler yapan lider bir küresel blockchain teknolojisi geliştirme şirketidir. Polygon Labs ile teknik iş birliği yoluyla Mirae Asset Securities, tokenize menkul kıymetler alanında küresel liderlik kurmayı hedeflemektedir” dedi. Polygon Lab İcra Kurulu Başkanı Sandeep Nailwal, Mirae’nin çabalarının finans sektöründe Web3 teknolojilerinin benimsenmesini artıracağını ifade etti.

Franklin Templeton ve Hamilton Lane de dahil olmak üzere birçok geleneksel finans devi, Polygon’da tokenleştirme projeleri başlattı. Singapur Para Otoritesi’nin deneysel tokenizasyon girişimi Project Guardian, geçen yıl Polygon üzerinde döviz ve devlet tahvili işlemleri gerçekleştirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala