bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,186.32 7.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,873.65 5.96%
bnb
BNB (BNB) $ 549.22 6.41%
solana
Solana (SOL) $ 121.02 7.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488352 3.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.430788 2.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.123528 11.26%

Gnosis Chain, Güvenlik Odaklı Anahtar Hardfork’unu Tamamladı

Gnosis Chain Güvenlik Odakli Anahtar Hardforkunu Tamamladi

Blockchain projeleri tüm hızıyla tüm hızıyla gelişirken güvenlik de en önemli konular arasında yer alıyor. Son olarak Ethereum yan zinciri olan Gnosis Chain de bilgisayar korsanlarının geçtiğimiz ay ağında çalışan iki DeFi protokolünden 11 milyon dolar çalmasına izin veren sorunu çözmek için bir ağ yükseltmesi gerçekleştirdi.

Gnosis Chain, Güvenlik Odaklı Anahtar Hardfork'unu Tamamladı

Gnosis Ethereum Yan Zinciri, Hardfork Yükseltmesini Tamamladı

Gnosis Zinciri (önceden adı xDai Chain’di) popüler bir yan zincir olarak karşımıza çıkıyor. DeFiLlama’ya göre, ağında çalışan uygulamalarda kilitli  287 milyon dolardan fazla kripto para birimi olduğunu düşündüğümüz oldukça önemli denebilecek bu hardfork, özellikle anahtar güvenliğine odaklanıyor.

Gnosis Chain, resmi bir gönderide, önemli bir ağ değişikliği olan hardfork’un bugün 06:30 UTC civarında gerçekleşen 21.735.000 numaralı blokta yayına girdiğini söyledi.

Konuyla alakalı olarak konuşan Gnosis’in kurucu ortağı ve baş teknoloji sorumlusu Stefan George, şu ifadelere yer verdi:

“Gnosis Chain’deki tüm uygulama geliştiriciler artık yerel köprü aracılığıyla köprülenen belirteçlerin artık Agave ve Hundred Finance’in hack’lerine neden olan yeniden giriş saldırısına eğilimli olmadığını varsayabilir.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala