bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Fidelity Metaverse Yatırım Okulu Açıyor

fidelity metaverse yatirim okulu aciyor3

Fidelity kripto yatırımcılarını metaverse sektörünün fırsatları ve riskleri konusunda eğitmek amacıyla okul açıyor. Amerikalı varlık yöneticisinin Bitcoin ile emeklilik planının başlatmasından sonra, ikinci adımı metaverse ile geldi.

Amerikan devi, Fidelity Stack adıyla, The Decentraland‘da bir tür okul gibi bir eğitim deneyimi başlatmaya karar verdi. Fidelity, bugüne kadar metaverse’e giren ilk varlık yöneticisi olurken, Binance gibi diğer devler de, müşterilerinin finansal eğitimine büyük önem veriyor. Fidelity, kripto yatırımcılarına yatırımın temellerini öğretmeyi amaçlayacak.

Fidelity Metaverse Yatırım Okulu Projesinde Detaylar Belli Oldu

Fidelity’nin pazarlama kanalları ve gelişmekte olan platformlar başkanı Kathryn Condon, Metaverse yatırım okulu projesi ile ilgili detayları paylaştı. Condon, “Fidelity, güvenilir bir finansal hizmetler şirketi olarak gelecekte müşteri katılımının nasıl göründüğünü yeniden tasarlayarak sürekli yenilik yapıyor.” dedi. Şirket basın açıklamasında konuşan Condon, “Web 3.0 şekillenirken, Fidelity finansal eğitim uzmanlığını bu yeni sanal alana getirmekten heyecan duyuyor.” diye konuştu.

Fidelity Stack’te kripto yatırımcıları, “kullanıcıların yürüyerek – hatta ışınlanarak bile keşfedebilecekleri çatıda” bir dans pistinin veya bir gökyüzü bahçesinin keyfini çıkarabilecekler. Fidelity, bu sanal deneyimin ötesinde, metaverse’ü hedefleyen kurumsal bir borsada işlem gören fon olan Fidelity Metaverse ETF de dahil olmak üzere ETF’lere yatırım yapmanın temellerini sağlamaya çalışacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala