bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Epic Games CEO’sundan Metaverse Açıklaması

epic games ceosundan metaverse aciklamasi

Son dönemlerin popüler konularından birisi olan metaverse henüz geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşamamış olsa da metaverse alanı gelişmeye devam ediyor. Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın çatı şirketi olan Meta, metaverse alanında çalışmalarına devam ederken oyun devi Epic Games cephesinden de metaverse açıklaması geldi.

Epic CEO’su Metaverse Öldü İddialarına Yanıt Verdi

Dünyanın en büyük oyun stüdyolarından birisi olan Epic Games’in CEO’su Tim Sweeney, metaverse’in öldüğü yönündeki iddalara yanıt verdi. Sweeney, söz konusu iddia ile dalga geçti. Konu hakkında Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Epic Games CEO’su Tim Sweeney, popüler dijital platform kullanıcılarının metaverse’in ölümünün anısına sala olarak toplanmaları şaka olarak önerdi.

epic games ceosundan metaverse aciklamasi 2

Sweeney açıklamasında, “Metaverse öldü(!) Fortnite, Minecraft, Roblox, PUBG Mobile, Sandbox ve VRChat’teki aylık 600.000.000 aktif kullanıcının gerçek zamanlı 3 boyutlu olarak birlikte yas tutabilmeleri için çevrimiçi bir cenaze töreni düzenleyelim.” ifadesini kullandı.

Başarılı yönetici Sweeney’in bu açıklaması, hafta başında yapılan metaverse’in iş dünyası tarafından terk edildiğini ifade eden haberlere yanıt olarak geldi. Son olarak yapılan bu açıklama, Epic Games’in Blockchain ve metaverse alanına olan güveninin bir göstergesi.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala