bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,143.19 1.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.81 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 601.65 0.66%
solana
Solana (SOL) $ 143.16 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52159 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468901 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149285 0.41%

Cathie Wood, Hisse Alımlarına Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

cathie wood hisse alimlarina devam ediyordvdf

Cathie Wood liderliğinde ARK Investment Management yatırımlarına devam ediyor. ARK Investment Management son dönemde yaptığı Coinbase hamleleri ile dikkatleri üzerine çekerken, bu kez şirket Block hissesi satın aldığını açıkladı.

Cathie Wood, 19.9 Milyon Dolarlık Block Hissesi Satın Alıyor

ARK Invest CEO’su Cathie Wood, 21 milyon dolarlık Coinbase hissesi satın aldıktan sonra, Block hisselerine 19,9 milyon dolar daha ekledi. Cathie Wood SEC tarafından açılan davaların ortasında şirket hisselerini almaktan vazgeçmedi. Bu çerçevede SEC davasını takip eden günlerde Coinbase’in hisse fiyatı düştü, ancak aynı dönemde Block’un hisseleri bir artış gördü.

cathie wood hisse alimlarina yatirim yapmaya devam ediyorfh

Yeni hisselerin 240.174 adedi ARK Innovation (ARKK) ETF’sine, 39.099 adedi ARK Next Generation Internet’e (ARKW) ve kalan 26.300 hisse ARK Fintech Innovation’a (ARKF) eklendi.

Cathie Wood, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Daha fazla suç faaliyeti için artan düzenleyici inceleme altında Binance var, dolandırıcılık da bunlardan biri, bu nedenle Coinbase için rekabet ortadan kalkıyor, bu yüzden bu Coinbase için uzun vadede iyi bir şey.

Birçoğu davaların kripto şirketlerine zarar verdiğini düşünürken, Wood kısa süre önce Binance’e yöneltilen daha sert suçlamaların sonunda Coinbase‘in lehine sonuçlanabileceğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala