bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,574.84 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,206.27 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 608.13 2.07%
solana
Solana (SOL) $ 155.46 0.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545608 1.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.508373 1.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160302 0.14%

Cathie Wood: Binance’in Yasal Sorunları Coinbase’e Olumlu Yansıyor

cathie wood twitterda super uygulama potansiyeli goruyor 2

ARK Investment Management son dönemde yaptığı Coinbase hamleleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Son dönemdeki Coinbase hamleleri ile gündeme gelen Cathie Wood bu kez Binance’in yasal sıkıntılarının Coinbase için iyi olduğunu söyledi.

Cathie Wood, Binance’in Sorunlarının Coinbase’e Fayda Sağlayacağını Belirtti

Cathie Wood, Binance’in ABD’deki yasal sorunlarının Coinbase‘e fayda sağlayacağını böylece ana rakibini ortadan kaldıracağını söyledi.

cathie wood binancein yasal sorunlari coinbasee olumlu yansiyore

Bilindiği üzere Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu bu hafta içerisinde hem Binance’e hem de Coinbase’e arka arkaya dava açtı. Açılan davaların ardından bu hafta onları kayıtsız menkul kıymetleri sattığı iddiasıyla dava etmesinden sonra düzenleyici bir baskıyla karşı karşıya kaldı.

Wood da konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Daha fazla suç faaliyeti için artan düzenleyici inceleme altında Binance var, dolandırıcılık da bunlardan biri, bu nedenle Coinbase için rekabet ortadan kalkıyor, bu yüzden Coinbase için uzun vadede iyi bir şey.

Ayrıca Wood, açıklamasında Bitcoin için 1 milyon dolarlık hedefine hala güvendiğini de söylemeden geçmedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala