bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,625.51 0.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,941.22 0.43%
bnb
BNB (BNB) $ 599.57 1.53%
solana
Solana (SOL) $ 145.37 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50364 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440465 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142398 1.40%

Castle Island Ventures, Web3 için 250 Milyon Dolar Topladı

Castle Island Ventures Web3 icin 250 Milyon Dolar Topladi

Kripto para ve Blockchain girişim sermayesi şirketi Castle Island Ventures yaptığı açıklamada, Web3 yatırımları için 250 milyon dolar topladığını duyurdu.

Castle Island Ventures Yatırım için Web3’e Odaklandı

Blockchain girişim sermayesi şirketi Castle Island Ventures; yeni girişimleri hedefleyen yeni bir kripto fonu için 250 milyon dolar topladı. “Castle Island Ventures III “olarak adlandırılan söz konusu fon, üç ana alana odaklanacak. Bunlar sırasıyla şu şekilde; Web3, finansal hizmetler ve parasal ağlar. 

Boston merkezli şirket, BlockFi, Bitwise ve River Financial gibi şirketlere yatırım yaptı. Şirket, özellikle bu yeni fonun “kamu blok zincirleri tarafından desteklenen dönüştürücü şirketler inşa eden vizyoner girişimcilerle ortak olma misyonunu destekleyeceğini” söyledi.

castle island ventures web3 icin 250 milyon dolar topladi

Eski Fidelity yöneticileri Nic Carter konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Son zamanlarda, İnternet altyapısı veya insanların Silikon Vadisi oligopollerine güvenmeden internet ile etkileşime girmesine izin veren merkezi olmayan uygulamalar olsun, Web 3’te çok daha aktif hale geldik.

Castle şirketi yeni fonun daha programlanabilir ve şeffaf olduğunu bunun yanında Web3 ile ilgili projeleri inşa eden girişimcileri daha fazla destekleyeceğini söyledi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala