bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,486.28 1.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.23 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 604.83 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524659 1.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469786 0.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151251 1.65%

Cardano’nun Sosyal Metrikleri Rekor Kırdı

cardanonun sosyal metrikleri rekor kirdi

Geçtiğimiz günlerde başarılı bir şekilde gerçekleşen Cardano’nun Vasil yükseltmesi ardından Cardano’ya ilgi arttı. Cardano’nun sosyal metrikleri Vasil yükseltmesi sonrasında rekor kırdı.

Vasil Yükseltmesi Sonrasında Cardano’ya İlgi Arttı

Cardano topluluğunun uzun bir süredir beklediği Vasil yükseltmesi başarılı bir şekilde tamamlandı. Cardano Blockchain ağına önemli yenilikler getiren bu yükseltme, Cardano’nun şimdiye kadarki en büyük yükseltmesi olarak tarihe geçti. Kripto analiz portalı LunarCrush verilerine göre, Cardano çevresindeki sosyal aktivite, Vasil hard fork’unun başarılı bir şekilde gerçekleşmesinin ardından muazzam bir şekilde arttı.

cardanonun sosyal metrikleri rekor kirdi 2

Cardano’nun hayatındaki en önemli olayın kargaşası ve hararetli tartışmalarının bir sonucu olarak Cardano’nun (ADA) sosyal ağlarda günlük olarak bahsedilmesinin sayısı 52.500’e ulaştı. Bu veri Cardano için son üç ayın bir rekoru olarak gerçekleşti. Göstergenin 90 günlük sonuçlarına göre toplam değer ise 2.3 milyonu geride bıraktı.

Analistler tarafından aktarılan bilgilere göre, Cardano’nun başarılı bir şekilde tamamlanan Vasil yükseltmesi sonrasında, kripto topluluğu Cardano hakkında daha çok konuşabilir. Son olarak Cardano için şimdiye kadarki en büyük yükseltme olan Vasil’in Cardano fiyatına etkisinin çok az olduğunu görüyoruz. Haberin yazımı esnasında Cardano (ADA), 0.4528 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala