bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,749.47 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,958.07 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 556.08 3.90%
solana
Solana (SOL) $ 133.70 6.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515357 3.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450207 2.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.128652 2.44%

Cardano Vasil Hard Fork’u için Geri Sayım Başladı

Cardano Vasil Hard Forku için Geri Sayim Başladi

Blockchain teknolojisi oldukça karmaşık olabildiği gibi kritik bir güvenlik sorumluluğu taşıyor. Öyle ki herhangi bir Blockchain ağıda en ufak bir değişiklik için doğrulayıcılar ile toplu halde işbirliğinin yapılması gerekiyor. Bu noktada Cardano da önemli bir yükseltme öncesi son hazırlıklarını yapıyor. Daha öncesinde kısa süreli bir erteleme yapan geliştirici ekip, güncelleme sonrası ağın hatasız çalışmasına odaklanmış durumda. Ancak Cardano Vasil hard fork‘u için geri sayım başlamış durumda.

Cardano Vasil Hard Fork'u için Geri Sayım Başladı

Cardano Vasil Hard Fork’u Yakın Zamanda Başlatılacak

Cardano Blockchain ağının arkasındaki lider geliştirici olan Input Output, çok beklenen Vasil sert çatalının piyasaya sürülmesinden önceki son aşamaya girdi. Şirketin Salı günü yaptığı duyuruya göre, şu anda Blockchain test ağını hard fork’lamak için bir güncelleme teklifi sunuldu ve böylece yaklaşmakta olan ana ağ yükseltmesi için bir geri sayım başladı.

Geçtiğimiz hafta, Input Output, geliştiriciler ekibi için “önemli bir kilometre taşı” olarak işaretlenen Cardano düğümü 1.35.0’ı yayınlamıştı. Geliştiriciler, hisse havuzu operatörlerinin yüzde 75’ini dahil ettikten sonra, Vasil test ağı ile ilerlemek için yeterli düzeyde zincir yoğunluğu sağladılar.

Hard fork’un başlangıçta bu ay piyasaya sürülmesi bekleniyordu, ancak teknik sorunlar nedeniyle lansmanı ertelendi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala