bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,780.09 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,132.52 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 598.24 2.66%
solana
Solana (SOL) $ 139.57 3.45%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525611 0.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464579 1.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148567 1.82%

Bitcoin Spread’leri, BinanceUS Platformunda Daha Yüksek

bitcoin spreadleri binanceus platformunda daha yuksek

Son dönemde Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto endüstrisi üzerindeki baskılarını artırmış durumda. Verilere göre Bitcoin spread’inde gözle görülür bir artış yaşanmış durumda.

BinanceUS’un Bitcoin Spread’inde Gözle Görülür Bir Artış Yaşandı

Kaiko verilerine göre geçen hafta içinde, Coinbase ve Kraken gibi kripto para borsalarında Bitcoin spread’leri alanında hafif değişimler yaşanırken, Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance.US üzerinde Bitcoin’in USDT ve USD karşısındaki spread değeri üç katın üzerinde bir artış göstermiş durumda.

bitcoin spreadleri binanceus platformunda daha yuksek 2

Kaiko’nun verilerine göre, Binance US’un Bitcoin spread’i rakiplerinden 20 kat daha fazla genişlemiş durumda. Yaşanan dalgalanma, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Binance, Binance US ve Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’ya karşı açtığı dava sonrasında kullanıcıların Bitcoin’lerini elden çıkardığı anlamına geliyor.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Binance ve Coinbase’e açtığı dava sonrasında, Binance US ilk olarak 100’ün üzerinde işlem çiftini listeden çıkardığını dile getirmiş ve daha sonrasında bu kararında geri adım atmıştı. Bununla birlikte Binance US gün içinde banka ortaklarının dolar ödeme hizmetlerinde beklenen durdurma öncesinde USD mevduatlarını askıya alacağını da dile getirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala