bitcoinBTC/TRY
739.241,50 TL 2,58%
ethereumETH/TRY
45.205,79 TL 3,39%
tetherUSDT/TRY
27,34 TL 0,03%
bnbBNB/TRY
5.883,92 TL 1,59%
xrpXRP/TRY
13,91 TL 1,71%
usd-coinUSDC/TRY
27,34 TL 0,02%
staked-etherSTETH/TRY
45.188,84 TL 3,44%
cardanoADA/TRY
6,81 TL 1,62%
dogecoinDOGE/TRY
1,68 TL 1,56%
solanaSOL/TRY
545,12 TL 4,23%

Paylaş

Moody’s, Coinbase’in Notunu Kırdı

Moodys Coinbasein Notunu Kirdi2

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, SEC davasının ardından kripto borsası Coinbase‘in notunu düşürdü. Kuruluş, SEC suçlamalarının belirsiz büyüklüğünü gerekçe göstererek Coinbase’in notunu “durağan “dan “negatif “e düşürdü. ABD menkul kıymet düzenleyicisi, Coinbase‘i kayıtsız menkul kıymet borsası işletmek ile suçlamıştı.

Coinbase BTC ve ETH Vadeli Islemlerine Hazirlaniyor2

Moody’s Coinbase’in Notunu Düşürdü

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, SEC davasının ardından Coinbase değerlendirmesi yayınladı. Kuruluş, Coinbase’in notunu “durağan “dan “negatif “e indirdi. Moody’s‘in değerlendirmesinde SEC davasından Coinbase‘in günlük operasyonlarının etkilenebileceğine dikkat çekildi. Değerlendirmede, “Coinbase’in iş modeli ve nakit akışları üzerindeki belirsiz büyüklükte etkisi olabileceği kaydedildi. Ayrıca Coinbase‘in güçlü bir likidite pozisyonuna sahip olduğu belirtildi. Şirketin 3,4 milyar dolarlık uzun vadeli borcuna karşı 5 milyar dolarlık nakit ve eşdeğer varlığı olduğu aktarıldı.

Yatırım şirketi Berenberg Capital de Coinbase hisselerine yakın vadede ‘yatırım yapılmaz’ olarak gördüğünü bildirdi. Şirket, COIN hisseleri için fiyat hedefini 55 dolardan 39 dolara düşürdü. Berenberg araştırma analisti Mark Palmer, şirketin işlem hacimlerinin SEC davasından etkilenebileceğini ifade etti. Coinbase hisseleri hafta başından bu yana yüzde 15,7 düştü.

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı. Bu sürenin son 3 aylık kısmı Dünya kadrolarınca yayın hayatına başlayan Ekonomi gazetesinde geçti. Bazı dergi ve haber platformları ile reklam ajanslarında yine editör veya metin yazarı olarak mesai harcadı. 2018 yılında blockchain ve kripto paralar ile tanıştı. 2023 yılı Ocak ayından bu yana Btchaber.com'da editör olarak görev yapıyor. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema programında lisansüstü eğitimine devam ediyor.

Yanıt verin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
No coins selected
Bağlantıyı kopyala