bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,812.10 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.38 0.93%
bnb
BNB (BNB) $ 597.87 2.67%
solana
Solana (SOL) $ 139.22 4.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525627 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462522 1.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147674 2.68%

Binance, Ethereum Ağı için Arbitrum One’ı Tamamladı

binance ethereum agi icin arbitrum onei tamamladi 2

Binance, ölçeklenebilirliği geliştirerek Ethereum‘un kullanıcı deneyimini iyileştiren bir L2 çözümü olan Arbitrum One ana ağının entegrasyonunu tamamladığını açıkladı. Binance, 19 Kasım’da yaptığı bir açıklamada, kullanıcıların Arbitrum One Layer 2 aracılığıyla Ethereum (ETH) yatırmasına izin vereceğini duyurdu.

Binance, Arbitrum One Aracılığıyla Ethereum Yatırmasına İzin Verecek

Binance, Ethereum ağı için Arbitrum One‘ı entegrasyonunu tamamladı. Binance’in bu adımı kesinlikle Ethereum yatırımcıları için oldukça önemli bir adım niteliğinde. Arbitrum One, Offchain Labs tarafından geliştirilen bir toplama çözümünün beta ana ağı olarak biliniyor. Ayrıca Arbitrum, Layer-2 çözümünde hakimiyetini gösteren projelerin başında yer alıyor.

binance ethereum agi icin arbitrum onei tamamladi

Arbitrum One Bunun yanında Ethereum işlem ücretlerini azaltmaya ve ağdaki tıkanıklık sorununu çözmeye çalışıyor. Ayrıca çözüm, merkezi olmayan uygulamaların akıllı sözleşmelerini, minimum değişiklikle Arbitrum’a geçirilmesine imkan sağlıyor.

Duyuruya göre Binance, kullanıcılara Ethereum depozito adresleri atadı. Borsa henüz para çekme işlemleri için belirli bir tarih açıklamasında da bulunmadı.

Konu ile ilgili olarak merkezi olmayan bir finans yatırımcısı Discord aracılığıyla CoinDesk’e verdiği açıklamada şunları söyledi:

Bu oldukça büyük bir haber çünkü daha fazla insanın Ethereum’a dokunmak zorunda kalmadan Arbitrum kullanmasını sağlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala