bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,781.48 5.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,909.31 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 550.58 3.00%
solana
Solana (SOL) $ 123.67 4.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495732 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441227 2.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.125866 6.28%

Beyaz Saray’ın Bir Blockchain Uzmanı Olacak

beyaz sarayin bir blockchain uzmani olacak

Blockchain teknolojisi hemen hemen her alana yayılmaya devam ediyor. Bununla birlikte birçok ülke, hizmetlerine Blockchain teknolojisini entegre etmeye başladı. Bu kez ABD, teknoloji yasası aracılığıyla Beyaz Saray‘a Blockchain uzmanı atağını duyurdu.

Beyaz Saray, Blockchain Uzmanını Atadı

Blockchain teknolojisi, hızla benimsenmeye başladı. Bir yandan kripto para düzenlemesiyle uğraşan ABD, Blockchain teknolojisini de takip etmeye devam ediyor. Son olarak ABD teknoloji yasasında Beyaz Saray’da bir Blockchain uzmanı olacağı belirtildi.

beyaz sarayin bir blockchain uzmani olacak

ABD, dün meclis oylamasından sonra Kongre’nin her iki partisinden destek alan bir yasa yayınladı. Yasada, Bilim ve Teknoloji Politikası Ofisinde çalışacak Blockchain ve kripto para konularında yeni bir danışman olacağı açıklandı.

Kongre Blockchain Grubu Eşbaşkanı Darren Soto konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Hükümetimizde inovasyonun şekillenmeye devam etmesini sağlamak için gereken politikayı geliştirmekten gurur duyuyorum.

Çip ve Bilim Yasası olarak bilinen tasarının, parti ve Başkan Biden için önemli bir siyasi kazanç sağlayacağı kabul ediliyor.

Ayrıca hatırlatacak olursak, Eski Beyaz Saray iletişim direktörü Anthony Scaramucci, Bitcoin’in önümüzdeki aylarda yeniden yükselişe geçeceğini söylemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala