bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,915.12 1.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.97 1.13%
bnb
BNB (BNB) $ 601.70 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 142.28 4.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528618 0.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466369 2.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149221 2.99%

Basketbol Takımı BIG3, MyDoge Cüzdanını Entegre Edecek

Basketbol Takimi BIG3 MyDoge Cüzdanini Entegre Edecek

Kripto ve spor sektörü aralarındaki sıkı bağı kuvvetlendirmeye devam ediyor. Son olarak Craft Ventures Kurucu Ortağı Bill Lee, BIG3’ün Aliens’in 25 Fire-Tier sürümünü satın aldı. Böylelikle Dogecoin, BIG3’nin bir parçası haline gelmiş oldu.

Basketbol Takimi BIG3 MyDoge Cüzdanini Entegre Edecek

Bill Lee, BIG3’ün Aliens’in 25 Fire-Tier Sürümünü Satın Aldı

Amerikalı rap sanatçısı Ice Cube‘ün kurduğu profesyonel basketbol takımı BIG3, takımın haklarını NFT kullanarak satmayı seçti. BIG3, lisanslama, fikri mülkiyet (IP) ve lig onaylı öğelerin kontrolünü sahiplerine veren 25 NFT’yi satmaya karar verdi.

Satın almanın bir sonucu olarak BIG3, MyDoge cüzdanının entegrasyonu ile Dogecoin’i benimseyecek ve oyuncuların, koçların ve takımların Twitter’da sadece bir tweet ile Dogecoin transfer edebilecek. Ek olarak takım, MyDoge/Dogecoin’i takım formalarında, etkinliklerinde ve yayınlarında belirgin bir şekilde gösterecek.

konu hakkında konuşan Bill Lee yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Doge Ordusu ve ben, takımımızın şampiyonluk kupasını kaldırmasına yardım ederken Dogecoin’i halkın para birimi haline getirmeyi dört gözle bekliyoruz. Bugün bundan daha iyi bir NFT deneyimi düşünemiyorum.”

BIG3’ün kurucu ortağı Jeff Kwatinetz, ise şunları kaydetti:

“NFT ve kripto dünyasında çok şey yapmış olan Bill’in desteğini almak, burada yaptığımız şeyin ezber bozan bir şey olduğunu doğruluyor. Bill ile ortak olmaktan ve MyDoge ve Dogecoin topluluklarının Uzaylılar tarafından temsil edilmesini sağlamaktan heyecan duyuyoruz. Bu işlemle tarihe geçtik ve Doge dünyasındaki diğerlerine, Altın Seviyeleri satın alarak, oyunlara katılarak veya araya girerek takımı destekleme konusunda ilham vermesini umuyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala