bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,304.23 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.85 0.07%
bnb
BNB (BNB) $ 610.06 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524179 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469709 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150146 0.52%

Audius’tan, Metaverse’de Bir Radyo İstasyonu!

audiustan metaversede bir radyo istasyonu 1

Metaverse alanına olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu kez Blockchain tabanlı müzik paylaşım platformu Audius, DeFi Land ortaklığı ile Metaverse’de bir radyo istasyonu kurduğunu duyurdu.

Audius Metaverse’de Bir Radyo Binası Kuruyor

Söz konusu olan radyo binası aktarılan bilgilere göre; çiftçilik simülasyonu çerçevesinde oluşturuluyor. Ayrca DeFi Land’in lansmanının önümüzdeki haftalarda duyurulması bekleniyor. Bunun yanında hatırlatmak gerekirse; DeFi Land, Eylül ayında Animoca Brands ve Alameda Research liderliğindeki bir turda 4.1 milyon dolarlık bir yatırım almıştı. Konu ile ilgili olarak DeFi Land kurucusu DFL Erwin şunları söyledi:

DeFi Land ile, merkeziyetsiz finansa dahil olmanın yeni bir yolunu buluyor, alana yeni bir bakış açısı getiriyoruz. Bunun gibi entegrasyonlar, daha kolay ve daha dostça bir katılım için benzersiz bir kullanıcı deneyimi sundukları için benimsenme için çok değerlidir ve bundan sonra ne olacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.

audiustan metaversede bir radyo istasyonu

Ayrıca belirtmek gerekirse; yapılan bu hamle ile kullanıcılar oyunu oynarken, Audius kitaplığındaki şarkılardan herhangi birini dinleyebilecek. Bilindiği gibi Audius daha önce, popüler sosyal medya uygulaması TikTok ile bir ortaklık yapacaklarını duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala