bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,232.41 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,906.79 0.23%
bnb
BNB (BNB) $ 591.39 0.13%
solana
Solana (SOL) $ 141.76 2.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495195 2.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.432287 1.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.138661 3.31%

Alchemy, Web3 Projeleri İçin Hibe Programı Başlatıyor

alchemy web3 projeleri icin hibe programi baslatiyorgd

Birçok kripto odaklı şirket Blockchain ve Web3 teknolojileri ile ilgili çalışmalarını gerçekleştirmek için adımlar atıyor. Son olarak Blockchain geliştirici platformu Alchemy‘den geldi. Alchemy, Web3 projelerini finanse etmek için 25 milyon dolarlık bir hibe programı başlatıyor. 

Alchemy’den Web3 Projelerini Finanse Etmek İçin 25 Milyon Dolarlık Hibe

Alchemy, Web3 geliştiricilerini ve yeni başlayanları desteklemek için 25 milyon dolarlık bir hibe programı başlattığını açıkladı. Öyle ki kripto para piyasasındaki son düşüş birçok şirketin işçileri işten çıkarmasına ve projeleri küçültmesine neden olurken, Alchemy, bu düşüşü Web 3 projelerinin gelişmesi için bir zaman olarak görüyor.

alchemy web3 projeleri icin hibe programi baslatiyorg

Alchemy’nin Ekosistem Geliştirme Başkanı Paul Almasi, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Ekosistem kurucuları olarak, herkesin yeni teknoloji hakkında heyecan duymasına yardımcı olmanın ve aynı zamanda piyasadaki gerileme sırasında bile ekosisteme yeni geliştiriciler getirmenin bizim sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz.

Almasi ayrıca Alchemy’nin NFT‘lerin faydasını artırmaya ve DeFi‘yi hem kurumlar hem de yatırımcılar için erişilebilir hale getirmeye adanmış projeleri finanse etmeyi düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala