bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,446.20 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,988.61 5.72%
bnb
BNB (BNB) $ 568.25 3.84%
solana
Solana (SOL) $ 124.82 7.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496137 3.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434612 4.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132891 6.18%

Dapper Labs Brud’u Satın Aldı, Yeni Hedefleri DAO

dapper labs brudu satin aldi yeni hedefleri dao

NBA Top Shot platformu ile tanınan Dapper Labs, son dönemlerde NFT pazarında oldukça başarılı işler çıkarmış durumda. Son olarak Blockchain tabanlı şirket, bünyesine Brud’u katarak DAO sektörüne odaklanmışa benziyor.

‘Dapper Collectives’ olarak isimlendirilen yeni girişim, Flow üzerinde DAO’lar oluşturmaya odaklanıyor. Yeni satın almayla ilgili ayrıntıları bugün Dapper’ın Medium sayfasında yayınlayan geliştirici Roham Gharegozlou, projenin detaylarını paylaştı.

dapper labs brudu satin aldi yeni hedefleri dao 1

Dapper Labs Brud’u Satın Alarak DAO Ürünlerine Odaklanıyor

Brud, sanal CG olarak yaratılan, çevrimiçi karakter Lil Miquela’nın yaratılmasıyla tanınan bir sanal model girişimi olarak karşımıza çıkıyor. Satın alma ile birlikte, Brud’un ekibi aynı şekilde görevine devam ederken, Brud’un kurucu ortağı ve CEO’su Trevor McFedries ise Dapper Collectives’i yönetecek.

Ek olarak, Brud’un 30’dan fazla çalışanı ile ekibinin tamamı Dapper çalışanları çatısı altında toplanacak.

Satın alma ile ilgili anlaşma şartları açıklamayan ortaklar, sadece anlaşmanın özkaynağa dayalı olduğu belirtti. 

Roham Gharegozlou, Medium üzerindeki yazısında konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Bugün şimdiye kadarki en önemli hareketi duyurmaktan gururlu ve minnettarım: Lil Miquela’nın yaratıcıları ve uzman topluluk kurucuları olan harika Brud ekibi, girişim destekli bir şirket olan Dapper Labs’a katılıyor. Brud ekibi, merkeziyetsiz otonom organizasyonların (“DAO’lar”) ana akıma getirme misyonuyla yeni bir iş biriminin başlatılmasına ve ölçeklenmesine yardımcı olacak.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala