bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,844.11 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,215.91 1.61%
bnb
BNB (BNB) $ 592.83 1.33%
solana
Solana (SOL) $ 137.79 0.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51492 0.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457137 0.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143491 2.30%

ZARA, Metaverse’de Lime Glam Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

zara metaversede lime glam koleksiyonunu piyasaya suruyor 1

Birçok marka metaverse dünyasının özelliklerinden faydalanmak için bu alandaki çalışmalarını hızlandırıyor. Bu kez metaverse dünyasında yer alan isim giyim markası ZARA oldu. ZARA, hem sanal dünyanın içinde hem de dışında giyilmek üzere tasarlanan “Lime Glam” adlı yeni koleksiyonunu tanıttı.

ZARA, Lime Glam Koleksiyonu ile Metaverse’e Adım Attı

Giyim markası ZARA daha önce Gucci’nin de koleksiyonunu yayınladığı platform Zepeto ile anlaşan marka, yeni bahar koleksiyonunu metaverse’e taşımış oldu.

zara metaversede lime glam koleksiyonunu piyasaya suruyor 2

ZARA’nı bu metaverse adımında bir müşteri fiziksel sürümü satın alırsa, dijital sürüme de erişebilecek ve satın alma sürecini daha verimli hale getirecek. Zara web sitesinde, yeni Lime Glam serisini giyen avatarları içeren ve herhangi bir ürünü satın almak isteyenlere ilham veren özel bir bölüm de bulunuyor.

Bu koleksiyon için Zepeto uygulaması ayrıca bir fotoğraf kabini, dijital duvarlar ve bir zemin içeriyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse İtalya merkezli dünyaca tanınan lüks moda markası Gucci de daha önce resmi bir giyim koleksiyonu yayınlamak için iki Roblox geliştiricisiyle ortaklık kurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala