bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Gucci, The Sandbox’tan Sanal Arazi Satın Aldı

gucci the sandboxta sanal arazi satin aldi 2

Metaverse dünyasına girişler hız kesmeden devam ediyor. Son zamanlarda bu alana yapılan girişler sadece büyük şirketler ile sınırlı kalmıyor. Bilindiği üzere birçok markada metaverse dünyasında yerini almaya başladı. Bu kez bir adımda İtalya merkezli dünyaca tanınan lüks moda markası Gucci‘den geldi.

Gucci Moda Deneyimlerine The Sandbox’ta Devam Edecek

Metaverse kavramının büyük bir popülarite kazanması ile birlikte son dönemlerde pek çok şirket, bu alanda çeşitli yatırımlar yapmaya başladı. Gucci de bu alana yatırım yapanların arasına katıldı. Gucci, The Sandbox platformundan sanal arazi satın aldığını duyurdu. Gucci bu hamlesi ile tüketiciler için sanal moda deneyimleri yaratmasına olanak tanıyacak.

gucci the sandboxta sanal arazi satin aldi

Moda odaklı bir metaverse alanına ek olarak, Gucci ayrıca Sandbox oyunlarını sanal gerçekliğinde satın almaları ve giymeleri için moda öğeleri yayınlayacak.

The Sandbox’ın COO’su ve kurucu ortağı Sebastien Borget konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Yeni nesil oyuncular için sanal moda, gerçek hayattaki moda kadar önemli.

Ayrıca belirtmek gerekirse bu hareket Gucci’nin ilk metaverse deneyimi değil. Gucci Daha önce resmi bir giyim koleksiyonu yayınlamak için iki Roblox geliştiricisiyle ortaklık kurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala