bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,100.37 2.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,926.89 3.13%
bnb
BNB (BNB) $ 588.12 1.51%
solana
Solana (SOL) $ 148.09 0.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501747 3.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449087 1.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145095 3.10%

Web3 Müzik Platformu Audius’a Üst Düzey Atama

web3 muzik platformu audiusa ust duzey atama

Geçtiğimiz günlerde son zamanların en büyük sosyal medya platformu olan TikTok ile bir ortaklık kuran Audius, web3 alanında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Web3 alanında büyümeye devam eden Audius, şirket yönetimine de önemli isimleri eklemeye devam ediyor. Şirket yaptığı son açıklama ile yeni bir üst düzey atamanın yapıldığı belirtildi.

Audius, Baş İşletme Sorumlusu Olarak Yeni Bir İsmi Atadı

Merkeziyetsiz müzik platformu Audius, bir yandan web3 alanında yeni atılımlara devam ederken bir diğer yandan da şirket yönetimini güçlendirmeye devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Audius, Shamal Ranasinghe’yi baş işletme sorumlusu olarak atadığını belirtti.

web3 muzik platformu audiusa ust duzey atama 2

Yeni oluşturulan konumda Shamal Ranasinghe, şirketin müzik endüstrisi ile ilişkisini denetleyecek, inovasyonda lider bir rol üstlenecek ve sanatçıların müzik şirketlerinin ve halk sahiplerinin başarılı olmasına yardımcı olabilecek olan raporlama, analitik ve diğer şirket araçlarının geliştirilmesini üstlenecek.

Daha önce birkaç yıldır Audius’a danışmanlık olarak yardımcı olan Shamal Ranasinghe, daha öncesinde ise Sirius XM/Pandora şirketinde, plak şirketleri, hak sahipleri, yöneticiler ve canlı müzik ortakları için ürün geliştirme noktasında sorumlu yönetici olarak görev almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala