bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,952.87 1.99%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.77 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 592.78 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 136.39 4.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518887 1.88%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458749 3.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146106 2.69%

Web3 Müzik Şirketi Audius Cephesinden TikTok Adımı

web3 muzik sirketi audius cephesinden tiktok adimi

Teknoloji devletinin web3’e olan ilgileri artmaya devam ediyor. Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından birisi olan TikTok cephesinden yeni bir web3 hamlesi geldi. Web3 müzik akış platformu Audius, TikTok entegrasyonunu açıkladı.

Audius, TikTok Entegrasyonunun Duyurdu

Audius cephesinden yapılan yeni açıklamada, web3 müzik akış platformu olan Audius’un artık TikTok desteği sunmaya başladığı belirtildi. Gerçekleştirilen bu entegrasyonla birlikte Audius’ta yeni olan kullanıcılar web3 müzik akış platformu olan Audius ile TikTok’u bütünleşmiş bir şekilde kullanabilecek.

web3 muzik sirketi audius cephesinden tiktok adimi 2

Yapılan bu entegrasyonla, Audius’ta yeni olan kullanıcılar, TikTok profillerini bağlayarak kolaylıkla platform üzerinden hesap oluşturabilecek. Bu noktada dinleyiciler, tanıtıcı bilgilerini otomatik olarak içe aktarıp TikTok doğrulama durumlarını da Audius’a transfer edebilecek.

Bunların yanında kullanıcılar Audius şarkılarını TikTok videolarında kullanabilecek. TikTok platformu son dönemde özellike müzik ve video alanında ön plana çıktığı için Audius’un popülerliğini de artırabilir. Konu hakkında açıklama yapan Audius’un baş ürün sorumlusu ve kurucu ortağı Forrest Browning, şirketin TikTok ile ortaklığı konusunda heyecanlı olduklarını ve TikTok ile gerçekleştirilen bu ortaklıkla birlikte daha fazla kullanıcının dikkatini çekebilecekleri için mutlu olduklarını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala