bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,446.00 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.56 0.84%
bnb
BNB (BNB) $ 596.18 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 137.92 3.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522503 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462166 0.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147674 0.92%

Voyager Digital, USDC Bağlantılı Banka Kartını Duyurdu

voyager digital usdc baglantili banka kartini duyurdu

Voyager Digital, sahiplerinin bundan böyle yurtdışı ödemelerde ve harcamalarda kripto para kullanabilecekleri bir banka kartını piyasaya sürdüğünü duyurdu. Kartı işleme sokan banka Metropolitan Commercial Bank olurken Usio, kartın program yöneticisi ve işlemcisi olarak görev yapacağını bildirdi. Voyager Digital tarafından piyasaya sürülen USDC bağlantılı kart hakkında detaylar açıklandı.

Voyager Digital USDC Bağlantılı Kart Hangi Özelliklere Sahip?

Voyager Digital, USDC Bağlantılı kart ile ilgili detayları paylaştı. Kartın en dikkat çeken özelliği müşterilere, yüzde 9’a kadar ödül verilebilecek olması. Ayrıca kullancılar ATM’lerden varlıkların erişebilecek. Diğer yandan mobil uygulama entegrasyonu da kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak.

Ödül kazanmak için bloke veya herhangi bir yıllık ücretin söz konusu olmayacağı da eklendi.

Yıllık yüzde 9’a varan ödülü kazanmak için kullanıcıların 100 dolarlık USDC ya da daha fazla yatırımlarının olması gerekiyor.

Kullanıcılar, üyelik seviyelerine bağlı olarak sadakat puanı kazanacak ve buradan da yıllık yüzde 10,5’e kadar ek ödüllerden faydalanabilecek.

voyager digital usdc baglantili banka kartini duyurdu 2

Voyager Digital CEO’su Steve Ehrlich yaptığı bir açıklamada şu sözleri dile getirdi:

Kartı USDC ile ilişkilendirmenin Bitcoin veya Ethereum’a göre, daha tüketici odaklı, işlemsel bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum.  

Ehrlich aynı zamanda Bitcoin veya Ethereum’un bağlantılı olduğu bir kartın “tüketicilerin istediklerinden biraz uzak göründüğünü” de belirterek, birçok kripto para kullanıcısının, kripto para birimlerini harcamak yerine, tutmayı tercih ettiğini de sözlerine ekledi. 

İlerleyen süreçte USDC bağlantılı kart ile ilgili birincil plan, kullanımını yurt içi alışverişlere doğru genişletmek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala