bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,573.77 1.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,010.97 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 584.50 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 146.42 4.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52653 2.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461286 2.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148836 3.62%

Uniswap, zkSync Entegrasyonu için Kolları Sıvadı

Uniswap zkSync Entegrasyonu icin Kollari Sivadi

Blockchain sektörü günden güne gelişirken merkeziyetsiz borsaların önemi daha da artıyor. Uniswap ise merkeziyetsiz borsa denilince akla ilk gelen isimlerden birisi. Son olarak Uniswap topluluğu, Uniswap’ın zkSync üzerine entegre edilmesini kabul etti ve 72 milyonun üzerinde UNI kullanıcılar tarafından stake edildi.

Uniswap zkSync Entegrasyonu icin Kollari Sivadi

Uniswap’ın zkSync Entegrasyonu için Çalışmalar Başladı

Uniswap, Ethereum Blockchain ağı üzerindeki varlıkları merkeziyetsiz olarak alıp satmanıza olanak sağlayan merkeziyetsiz bir borsa olarak karşımıza çıkıyor. zkSync ise kullanıcılara gizlilik odaklı bir ölçeklendirme çözümü sunmak için zk-rollups adı verilen yeni bir teknoloji kullanıyor ve daha düşük ücretlerle daha hızlı işlemlere olanak tanıyor. Bu son yapılan onay sonrasında ise bu iki kritik aktör güçlerini birleştirecek.

zkSync’i geliştiren Matter Labs ise ekosistemin en iyi DeFi protokolleri ve altyapıları dahil olmak üzere sistemlerini yükseltmek isteyen 100’den fazla projeye sahip olduklarını söyledi.

Bununla birlikte Matter Labs, zkSync üzerindeki entegrasyonun, güvenlikten ödün vermeden, Ethereum’a kıyasla maliyetleri azaltarak Uniswap’ta hem yeni kullanıcılara yardımcı olacağını hem de kullanıcı etkinliğini artıracağını vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala