bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,304.23 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.85 0.07%
bnb
BNB (BNB) $ 610.06 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524179 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469709 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150146 0.52%

Twitter’a Elon Musk’la Birlikte NFT’ler de Geldi

Twittera Elon Muskla Birlikte NFTler de Geldi

Uzun bir süredir tartışma konusu olan Twitter ve Elon Musk arasında satın alım tartışmaları sonunda gerçekleşti. Twitter’ın en aktif kullanıcılarından olan Elon Musk, Twitter’ı bizzat satın aldı. Bu satın alım sonrası Musk ilk adımları atmaya başladı. İlk etapta Musk, daha önce de vadettiği üzere işten çıkarmalara şirketin üst düzey yöneticileri ile başladı. Son olarak da Musk’ın gelmesinin ardından Twitter, NFT’leri doğrudan satın almasına, satmasına ve görüntülemesine izin vereceğini duyurdu.

Twitter’ın Sahibi Elon Musk, İlk İş Kovdu, Sonra NFT’leri Getirdi

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, oldukça ikonik isimler arasında. Öyle ki Musk, birçok kez attığı tweet’ler ile olay olmuş, bir dönem attığı tweet’lerin kripto fiyatlarını etkilemesi sebebiyle dava edilmişti. Son olarak Twitter’ı da 44 milyar dolara satın alan Musk, ilk icraatlarını gerçekleştirmeye başladı. İlk iş olarak lavabo başlığı ile Twitter ofisine giren Musk, bazı yöneticileri işten çıkardı.

Son olarak da bugün Twitter, kullanıcıların dört pazar yeri ile ortaklaşa tweetler aracılığıyla NFT‘leri doğrudan satın almasına, satmasına ve görüntülemesine izin veren yeni özelliğini duyurdu.

NFT Tweet Tiles adı verilen bu entegrasyon, bir tweet içindeki özel bir panelde bir NFT’nin fotoğrafını görüntülüyor ve kullanıcıların ait olduğu pazar yerine tıklamasına izin veren bir buton sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala