bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,048.16 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.53 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 592.50 0.56%
solana
Solana (SOL) $ 146.38 0.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530845 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460476 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162679 0.99%

Elon Musk, Eleştirilen Twitter Yöneticilerini İşten Çıkarmaya Başladı

elon musk elestirilen twitter yoneticilerini isten cikarmaya basladi 2

Elon Musk’ın Twitter satın alması tamamlandıktan sonra gündem yeni iddialarla çalkalanmaya devam ediyor. Son olarak iddiaya göre, Twitter’ın yeni sahibi olan Elon Musk, işten çıkarmalara şirketin üst düzey yöneticileri ile başladı. Elon Musk, şirketin önemli yöneticilerini kovdu.

Elon Musk Şirketin Üst Düzey Yöneticilerini İşten Çıkardı

Elon Musk, Twitter’da kontrolü ele geçirdi ve üst düzey Twitter yöneticilerini kovdu. Elon Musk Twitter’ın yönetimini ele geçirmesiyle birlikte Twitter CEO’su Parag Agrawal’ın yanı sıra şirketin mali işler müdürü ve hukuk politikası başkanını görevden aldı. Özellikle şirketin hukuk politikası başkanı olan Vijaya Gadde, ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın hesabının askıya alınmasının ardından çok konuşulmuştu.

Konu hakkında bilgisi olan kişilere göre, Agrawal’ın Twitter genel merkezinden ayrılması güvenlik görevlileri eşliğinde oldu. Elon Musk, Twitter’ı satın aldığını açıklamadan önce, çalışanların yüzde 75’ini işten çıkarma gibi bir planının olmadığını belirtmişti.

elon musk elestirilen twitter yoneticilerini isten cikarmaya basladi

Bununla birlikte Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından bazı üst düzey yöneticileri kovacağı da iddia edilmişti. Elon Musk’ın Twitter’ın yeni sahibi olmasıyla birlikte Eski ABD Başkanı Donald Trump, uzun bir süredir kapalı olan Twitter hesabının Pazartesi günü eski haline geleceğini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala