bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,750.08 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.17 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 598.28 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.34 4.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524011 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462065 2.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147314 3.09%

Elon Musk, Twitter’ın Yeni Sahibi Oldu

elon musk twitterin yeni sahibi oldu

Elon Musk ve Twitter arasında uzun süredir beklenen anlaşma tamamlandı. Elon Musk, 44 milyar dolara sosyal medya platformu Twitter’ı satın aldı.

Twitter’ın Yeni Sahibi Elon Musk Oldu

Uzun süredir beklenen satın alım gerçekleşti. Tesla ve SpaceX şirketlerinin sahibi olan Elon Musk, Twitter’ın yeni sahibi oldu. Elon Musk’ın Twitter satın alımının ne zaman sonuçlanacağı belirsizliğini koruyor.

Bununla birlikte, The New York Stock Exchange (NYSE) tarafından yapılan bir liste dışı bırakma bildirimine göre, Twitter’ın 28 Ekim tarihinde NYSE listelemesinden çıkartılacağı açıklanmıştı. NYSE tarafından yapılan bu açıklama, Elon Musk’ın 26 Ekim’de Twitter Genel Merkezi’ni ziyaret etmesinin ardından geldi.

Twitter Genel Merkezi ziyaretinde satın alma ile ilgili son detayları görüşen Elon Musk, burada Twitter işçileri ile de bir görüşme yapmıştı. Elon Musk’ın Twitter çalışanlarına yaptığı açıklamada, şirketi devralmasının tamamlanmasının ardından Twitter’da yüzde 75’lik işçi çıkarma planının olmadığını açıklamıştı.

Elon Musk, uzun bir yazı ile Twitter’ı satın aldığını resmi olarak duyurdu. Yazıda Twitter’ı satın alma sebepleri yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala