bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,143.19 1.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.81 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 601.65 0.66%
solana
Solana (SOL) $ 143.16 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52159 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468901 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149285 0.41%

Twitch Kurucu Ortağının NFT Platformu Fractal Piyasaya Çıktı

twitch kurucu ortaginin nft platformu fractal piyasaya cikti

Video oyunu akış platformu Twitch‘in kurucu ortağı Justin Kan ve diğer medya girişimcileri Robin Chan, David Wurtz ve Mike Angell tarafından başlatılan oyun odaklı NFT platformu Fractal, bugün resmi olarak piyasaya sürüldü.

NFT platformu Fractal, oyunlarda kullanılan NFT‘ler için çok yönlü bir platform olarak hizmet verecek. Oyun şirketleri, Fractal sayesinde takipçileri için oyun NFT’lerini basıp ve satabilecek. Ek olarak oyuncular, platformda sahip oldukları NFT’leri satarak ticaretini yapabilecekler.

Twitch Kurucu Ortağının NFT Platformu Fractal, Oyunları Hedefliyor

Bir süredir yeni NFT platformu üzerine çalışmalarını yürüten Justin Kan, projenin oyun odaklı olacağını açıklamış ve platform bu tema ile pazarlanmıştı. Diğer taraftan kısa bir süre önce platform hayata geçmeden önce yapılan Airdrop bir saldırganın maduru olmuş ve kullanıcıların dolandırılması ile sonuçlanmıştı.

Son olarak proje hakkında konuşan Justin Kan, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“NFT’ler yeni Kickstarter gibi. Bu, izleyicilerimizle etkileşim kurmanın ve erken gelen insanları ödüllendirmenin harika bir yolu. Oyun oynamak ve oyunlar için yeni NFT’ler keşfetmek isteyen, yüksek düzeyde bağlı oyunculardan oluşan bir kitlemiz var.

Kan, Fractal‘ın NFT geliştiricilerinin başvurularını ve projelerini değerlendirilirken sıkı bir elemeden geçireceğini belirtti:

“Bu çabalar kullanıcılarımızı koruyor ve bilinçli satın alma kararları verebilmelerini sağlıyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala