bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,584.77 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,090.12 2.06%
bnb
BNB (BNB) $ 587.52 4.02%
solana
Solana (SOL) $ 135.16 6.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513866 1.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451392 4.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144099 4.16%

Tron Blockchain Ağının Kurucusu Justin Sun, Mahkemeye Çağırıldı

tron blockchain aginin kurucusu justin sun mahkemeye cagirildi

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Tron Blockchain ağı ve dosya paylaşım şirketi BitTorrent tarafından yayınlanan token’ler ile ilgili geçtiğimiz ay soruşturma başlatmıştı. Başlatılan davanın ardından Tron Foundation Ltd.’nin kurucusu Justin Sun, rapçi Soulja Boy ve YouTube müzik yıldızı Austin Mahone mahkemeye çağrıldı.

Justin Sun’a Mahkeme Celbi

Bir Amerika Birleşik Devletleri mahkemesi, bir Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) hukuk davasıyla bağlantılı olarak Tron’un kurucusu Justin Sun’ın Singapur adresine bir mahkeme celbi gönderdi.

tron blockchain aginin kurucusu justin sun mahkemeye cagirildi 2

Söz konusu üç kişi, SEC tarafından Tronix ve BitTorrent tokeni olan BTT’nin kayıtsız menkul kıymet arzları olduğunu ilan eden ünlülerle dolu bir şikayetteki tek sonucular olarak nitelendirildi. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) daha önce Lindsay Lohan, Jake Paul, Kendra Lust, Lil Yachty, Akon ve Ne-Yo gibi ünlülerle benzer hukuk davaları konusunda anlaşmaya vardığını açıklamıştı.

Son olarak tam adı Deandre Cortez Way olan Justin Sun, Mahone ve Soulja Boy, mahkeme celbine 21 gün içinde yanıt vermezlerse “şikâyette talep edilen tazminat için” varsayılan olarak haklarında bir karar verileceği aktarıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala