bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,166.19 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.12 1.14%
bnb
BNB (BNB) $ 602.87 0.75%
solana
Solana (SOL) $ 142.61 1.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522106 0.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467193 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149924 0.65%

Binance, Justin Sun’ın Huobi Hissesini Satın Almayacak

binance justin sunin huobi hissesini satin almayacak

Günlük işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in bir süredir Justin Sun’ın Huobi hissesini satın alacağı konuşuluyordu. Konu hakkında bazı kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre Binance’in böyle bir satın alma fikri bulunmuyor.

Binance, Huobi Hissesi Satın Almıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, konuya hâkim kişilerin aktardıklarına göre geçtiğimiz günlerde Tron Blockchain ağının kurucusu olan Justin Sun’ın rakip kripto para borsası Huobi’deki mülkiyet hissesini satın alma teklifini reddetti.

binance justin sunin huobi hissesini satin almayacak 2

Kaynak tarafından aktarılan bilgiye göre Binance, Huobi’nin Çin anakarasıyla bağları olduğu ve Binance’in hiçbir şey yapmak istemediği bağları olduğu söylentileri nedeniyle ilgilenmedi. Kısa bir süre önce Justin Sun, Huobi’nin Hong Kong’da lisans almak ve orada Huobi Hong Kong adında yeni bir kripto para borsası başlatmak istediğini dile getirmişti.

Justin Sun’ın Huobi ile ilişkisinin kapsamı bir süredir gizlenmişti. About Capital isimli bir şirket, geçtiğimiz yıl Ekim ayında Houbi’yi satın aldı. Sun’ın temsilcileri, About Capital ile bir ilişkisi olmadığını belirtmiş olsa da kripto para borsası Huboi, Ocak ayında Justin Sun’ın şirketin lideri olduğunu doğrulamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala