bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,975.41 4.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.98 2.60%
bnb
BNB (BNB) $ 560.76 3.45%
solana
Solana (SOL) $ 143.73 7.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500301 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471831 5.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152403 4.14%

Tom Emmer, SEC Başkanı Gary Gensler’e Eleştirdi

SEC Başkani Gary Gensler Kripto Varliklar Hakkinda Konuştu 1

Kripto para sektöründe birçok isim birbirini yaptıkları çalışmalar çerçevesinde değerlendiriyor. Bu kez bu isimlerden biri kripto dostu olarak bilinen Kongre Üyesi Tom Emmer oldu. Tom Emmer, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) başkanı Gary Gensler’i kripto para birimi düzenlemesine yaklaşımı nedeniyle eleştirdi.

Tom Emmer’dan SEC Başkanı Gary Gensler’e Eleştiri

Kongre Üyesi Tom Emmer, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) başkanı Gary Gensler‘in kripto para birimi düzenlemesine yaklaşımını ele aldı.

Emmer, Gensler’in kripto sektörü hakkındaki gözetimini sorgularken şu ifadeleri kullandı:

Aklımdaki bu adam, kötü niyetli bir düzenleyici. Gerçekten kötü aktörleri tamamen gözden kaçırırken, kripto topluluğuna körü körüne yaptırım eylemleri püskürtüyor. Gary Gensler’ın açık bir kapısı olabilir, ancak bu, riski size ait olan bir kapıdır, çünkü yaptığı şey.

Bu demeçlerinin yanında Emmer, mart ayında SEC tarafından bir Wells Bildirimi ile tokatlanmadan önce, diğer şeylerin yanı sıra staking ürünleri hakkında uygunluk geri bildirimi alarak ajansla aktif olarak çalışan Coinbase örneğini hatırlattı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala