bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,014.08 4.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,940.75 7.09%
bnb
BNB (BNB) $ 567.93 3.76%
solana
Solana (SOL) $ 121.67 9.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49419 4.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.431377 4.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.130153 7.13%

Snoop Dogg Yeni Metaverse Projesi İçin MOBLAND İle Anlaştı

snoop dogg yeni metaverse projesi icin mobland ile anlasti 1

Kripto endüstrisine yakınlığı ile bilinen ve kısa bir süre önce yeni NFT koleksiyonunu satışa çıkartan ABD’li ünlü rapçi Snoop Dogg, metaverse projesini duyurdu. Snoop Dogg yeni metaverse projesini oğlu Cordell Broadus ile birlikte MOBLAND ortaklığıyla gerçekleştirecek.

Snoop Dogg Yeni Metaverse Projesini Açıkladı

Snoop Dogg kripto endüstrisinde yeni projeleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Dogg şimdi de metaverse’te bir çiftlik projesi başlatıyor. Snoop Dogg’un yeni metaverse projesini onaylamıyoruz. Dogg’un metaverse’ü en sevdiği mafya temasına sahip olacak ve kullanıcılar burada yasaklı madde üretimi yapabilecek. Oyun stüdyolarının da yoğun ilgi duyduğu metaverse sadece Snoop Dogg’un ilgisini çekmiyor. Facebook başta olmak üzere Microsoft ve Animoca Brands’in de metaverse planları bulunuyor.

snoop dogg yeni metaverse projesi icin mobland ile anlasti 2

Sanal bir dünya oluşturma yeri olan metaverse, kullanıcıların birbirleriyle etkileşime geçebilmesini ve çeşitli etkinlikler yapabilmesini mümkün kılıyor. MODLAND’ın kurucu ortağı olan Roy Liu, Snoop Dogg’un yeni projesi ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

NFT 1.0 arazi ve eşya ile ilgili, NFT 2.0 arazi ve mülk ile ilgili NFT 3.0 ise arazi ve mülk üzerindeki işler ve faydalarla ilgili. Yeni projemizle NFT 3.0’ın temellerini oluşturuyoruz.

Snoop Dogg ile MOBLAND ortaklığı sonucunda Dogg’un oğlu olan popüler bir NFT yaratıcısı Champ Medici (Cordell Broadus) bu evrenle ilgili özel içerikler üretecek. Dogg’un yeni projesinin önümüzdeki aylarda kullanıma açılması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala