bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,410.26 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.84 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 611.26 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 143.34 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53042 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475844 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150886 0.80%

Silicon Valley Bank Çöküşünün Etkisi NFT Projelerini Teğet Geçti

silicon valley bank cokusunun etkisi nft projelerini teget gecti

Son yıllarda popülerliğini giderek artıran NFT’ler, geçtiğimiz yaşanan kripto para birimlerindeki düşüşten olumsuz etkilenmişti. 2023 yılına iyi bir başlangıç yapan NFT’lerin bu sefer Silicon Valley Bank’ın kapatılmasıyla başlayan süreçten etkilenip etkilenmeyeceği merak ediliyordu. Yayımlanan bir rapor Silicon Valley Bank’ın çöküşünün NFT projelerine etkilerini gözler önüne serdi.

Silicon Valley Bank’ın Çöküşü NFT Projelerini Çok Az Etkiledi

Merkezi olmayan uygulamaları izleyen ve analiz eden DappRadar tarafından gün içinde yayımlanan bir raporda Silicon Valley Bank’ın çöküşünün NFT’lere olan etkileri sorgulandı.

silicon valley bank cokusunun etkisi nft projelerini teget gecti 2

DappRadar’ın raporuna göre, Silicon Valley Bank ve kapatılan diğer ABD merkezli bankalar da dahil olmak üzere bu bankaların NFT projeleri üzerinde çok az bir etkisi oldu. Konu hakkında açıklama yapan DappRadar analisti Sara Gherhelas şu ifadeleri kullandı:

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yaşanan son finansal bankacılık krizi esnasında, popüler NFT koleksiyonları değerini koruyan, değerli bir varlık sınıfı olduğunu kanıtladı. Bu durum özellikle CryptoPunks gibi kendi başına menkul kıymetler ve varlıklar olarak kabul görmüş olan koleksiyonlar için geçerli.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala