bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,234.41 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,921.78 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 596.21 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 144.88 0.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500602 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.43722 0.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140653 2.80%

SBF, gizli ziyaretçi listesinin ön onayını talep etti

sbf gizli ziyaretci listesinin on onayini talep etti

Bir zamanlar dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX’in kurucu ortaklarından birisi olan ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in ev hapsi devam ediyor. Son olarak Sam Bankman-Fried, kendisine yönelik suç duyurusu üzerine ev hapsinde tutulurken, ziyaretçilerinin gizli bir listesinin ön onayını federal bir yargıçtan talep etti.

Sam Bankman-Fried Gizli Ziyaretçi Listesi Talebinde Bulundu

FTX‘in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, hakkında açılan suç duyurusu nedeniyle ev hapsindeyken, ziyaretçi listesinin önceden onayını federal bir hâkimden talep etti.

13 Temmuz tarihinde Sam Bankman-Fried’in avukatları, ev hapsi süresince Sam Bankman-Fried’in mülkiyetini değiştirmemesi ve potansiyel tanıklarla iletişim kurmamasını sağlamak için, evine gelen ziyaretçilere ilişkin gizli bir listeyi önceden onaylatmayı talep etti.

SBF‘nin avukatı Christian Everdell, mahkemeye listeyi sunarken, “Liste, Bay Bankman-Fried’ın ailesinin yakın dostları, iş ortakları ve evine düzenli olarak gelen ev yardımcılarını içermekte” şeklinde açıklamada bulundu. Everdell ayrıca listeyi kamu kayıtlarından gizli tutma talebinde bulundu. Konu hakkındaki açıklamasında Everdell şu ifadeleri kullandı:

Bireysel mahremiyet ve güvenlik hakları, bu listenin ‘yargısal bir belge’ olarak kabul edilmesinden daha önemlidir ve kimliklerin kamuya açıklanmasını engellemektedir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala