bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,378.45 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,984.82 0.12%
bnb
BNB (BNB) $ 595.85 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 143.59 0.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513437 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453061 3.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146983 0.50%

Sao Paulo Futbol Kulübü Kripto Ödeme Desteğini Açıkladı

sao paulo futbol kulubu kripto odeme destegini acikladi

Brezilya’nın köklü futbol takımlarından olan Sau Paulo, ülkede artan kripto benimsemesi sonrasında yeni ortaklığını duyurdu. Sao Paulo yeni ortaklığıyla Shiba Inu ödemelerini kabul edeceğini belirtti.

Sao Paulo Shiba Inu Ödemelerini Kabul Ediyor

Başarılı futbol kulübü Sao Paulo, Bitso ile ortaklık kurarak Shiba Inu ödeme desteğini getirdiğini duyurdu. Shiba Inu, Amerika’nın en büyük sinema işletmecisi olan AMC tarafından da ödemeler için destekleniyordu.

Twitter üzerinden açıklama yapan Sao Paulo Futbol Kulübü, sponsoru olan Bitso ile ortaklık kurarak kripto para ödemeleriyle bilet satın alımı yapılabileceğini belirtti. Brezilya’nın en çok şampiyonluğu bulunan takımı olan Sao Paulo, Brezilya ligi şampiyonluğunu tam 6 kez kazandı ve futbol dünyasına önemli oyuncular kazandırdı. 72.000 kişi kapasiteli stada sahip olan Sao Paulo Futbol Kulübü, kurduğu bu ortaklıkla birlikte taraftarlarına yeni bir ödeme yöntemi sunuyor. Son olarak Brezilya son dönemlerde kripto dostu uygulamalarıyla tanınıyor. Ülkenin en başarılı futbol takımının artık kripto para ödemelerini desteklemesiyle birlikte ülkedeki kripto benimsenmesinin daha da hızlanması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala